Stichting Delftse Vakantie Activiteiten

Heb jij affiniteit met het begeleiden van kinderen? Draag jij graag je steentje bij door het doen van vrijwilligerswerk? Deins jij niet terug voor verantwoordelijkheid? EN.. Word jij van ieder spel enthousiast? Ga jij helemaal los op de mini-disco? Dan zoeken wij jou!

De Delftse Vakantie Activiteiten organiseert activiteiten voor alle kinderen voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar oud, uit Delft en omstreken. Wij richten ons met name op de gezinnen met kinderen die, vanwege minimale financiële middelen, zelf niet de mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan. Ook hebben wij binnen onze organisatie ruimte voor een speciale groep kinderen die t.b.v. een beperking extra aandacht en structuur nodig hebben. Onze missie: “Ieder kind heeft recht op een zorgeloze vakantie.”

Meer informatie

 

Wat zoekt de locatie?

Wij zijn op zoek naar begeleiders voor:

  • De gele groep: leeftijdscategorie 4-5 jaar
  • De blauwe groep leeftijdscategorie 6-7 jaar
  • De groene groep: leeftijdscategorie 8-9 jaar
  • De rode groep: leeftijdscategorie 10-12 jaar
  • De roze groep: Speciale Kinderen, o.a. verstandelijke beperking, autisme, ADHD – Clubhuiscoördinatoren

 

Skills

  • Een proactieve en enthousiaste houding: jij loopt graag een stapje harder om op deze manier iets voor een ander te kunnen betekenen!
  • Flexibel en stressbestendig: jij ziet een probleem juist als een uitdaging!
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden: jij vindt het leuk om samen te werken!
  • Affiniteit met kinderen: jij hebt geduld, kunt grenzen stellen wanneer nodig en je creëert een veilige en plezierige omgeving.

 

Aantal uren per week

De activiteiten vinden plaats gedurende de eerste twee weken van de zomervakantie. Daarnaast is deelname aan onze instructiedag verplicht. Aantal uur: 40 uur per week.

Minimum leeftijd

16 jaar

 

Terug naar overzicht

 

OVER T4YF

WAT WIL JIJ BEREIKEN MET TIME 4 YOUR FUTURE?

Doe jij mee aan Time 4 Your Future, dan doe je iets goeds voor een ander én voor jezelf. Of je nu meedoet om de regie over je toekomst te pakken, je netwerk te vergroten of omdat je gewoon graag iets doet voor een ander. Jouw inzet en energie heeft een positieve impact. Schrijf je daarom snel in!

MEEDOEN MET T4YF