Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

 

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien. Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

Meer informatie Ipse de Bruggen

 

Wat zoekt de locatie?

  • Ondersteuning bij het aanbieden van activiteiten en het bieden van een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking.

 

Skills

  • Niet angstig zijn om contact te hebben met mensen die er soms iets anders uit zien;
  • ‘klein kijken’, genieten van kleine geluksmomenten;
  • Open staan om te leren;
  • In gesprek kunnen gaan;

 

Aantal uren per week:     4 tot 8 uur
Dagen:                                          ma / di / do / vr
Minimum leeftijd:                n.v.t.

Terug naar overzicht

 

OVER T4YF

WAT WIL JIJ BEREIKEN MET TIME 4 YOUR FUTURE?

Doe jij mee aan Time 4 Your Future, dan doe je iets goeds voor een ander én voor jezelf. Of je nu meedoet om de regie over je toekomst te pakken, je netwerk te vergroten of omdat je gewoon graag iets doet voor een ander. Jouw inzet en energie heeft een positieve impact. Schrijf je daarom snel in!

MEEDOEN MET T4YF