Middin

Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en met de samenleving. Het gaat om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Middin gaat uit van de eigen kracht van mensen. Sommige mensen hebben ondersteuning nodig om hun leven vorm te geven. Als meedoen in de samenleving tijdelijk of blijvend niet lukt op eigen kracht, biedt Middin passende en specialistische zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Samen met de cliënt wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de eigen regie te houden. Middin biedt een breed zorgpakket op maat zodat mensen met een beperking hun eigen leven kunnen inrichten.

Meer informatie

 

Locatie Zevenkamp

Op locatie Zevenkamp wonen 22 cliënten met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Dit betekend dat bijna alle cliënten gebruik maken van een (elektrische) rolstoel. De cliënten zijn tussen de 22 en 70 jaar oud.

Wat zoekt de locatie?

1) Opzetten van activiteiten binnenshuis individueel en in groepsverband
2) Opzetten van activiteiten buitenhuis individueel en in groepsverband
3) Ondersteuning geven bij de vraag van de cliënt. Dit kan zijn: buiten wandelen, boodschappen doen, winkelen, spelletje doen, koken of samen fietsen

 

Skills

De T4YF-deelnemers moeten aan de volgende skills voldoen of bereid zijn om aan te werken:

  • Empathisch vermogen
  • Luisteren
  • Communicatie vaardigheden
  • Organiseren
  • Sociale vaardigheden
  • Enthousiast
  • Ondernemend

 

Aantal uren per week

8 uur per week. In overleg met elkaar hoe we dit indelen.

Minimum leeftijd

16 jaar

Terug naar overzicht

OVER T4YF

WAT WIL JIJ BEREIKEN MET TIME 4 YOUR FUTURE?

Doe jij mee aan Time 4 Your Future, dan doe je iets goeds voor een ander én voor jezelf. Of je nu meedoet om de regie over je toekomst te pakken, je netwerk te vergroten of omdat je gewoon graag iets doet voor een ander. Jouw inzet en energie heeft een positieve impact. Schrijf je daarom snel in!

MEEDOEN MET T4YF