Philadelphia Zorg

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. De mensen die bij ons wonen, intensieve zorg krijgen of ambulante begeleiding. De mensen die komen logeren of hun dag zinvol willen invullen en steeds meer talenten ontdekken. Zich zo ontwikkelen of misschien wel leren werken en een baan vinden. Met al die mensen kijken wij graag naar mogelijkheden en naar kansen.

 

Wij snappen dat mensen met een beperking soms zelf niet goed, of helemaal niet kunnen lezen. Toch schrijven wij zoveel als mogelijk vanuit de mens die wij ondersteunen. Omdat wij denken vanuit díe mens. Wij praten niet over jou, maar met jou. Dat is onze visie en dat zie je niet alleen terug op onze website, maar ook in onze visie op zorg. Daarom hebben wij voor alle mensen die wij ondersteunen een zorgvisie opgesteld. Onze professionals brengen deze visie op maat elke dag met aandacht en plezier in de praktijk. Zo maken zij het beste uit jezelf waar. Voor henzelf en de mensen die zij dagelijks ondersteunen.

Philadelphia heeft een nieuwe visie en kernwaarden. We streven naar een zo gewoon mogelijk leven. Ons motto is: het beste uit elkaar. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap. Een gewoon leven, een eigen leven We hebben mogelijkheden, ieder van ons heeft mogelijkheden. En net als ieder ander hebben we het recht om deze te ontwikkelen en te gebruiken. Om mee te doen in de maatschappij en er onze bijdrage aan te leveren. Om onze grenzen op te zoeken en fouten te maken, om dingen uit te proberen en risico te nemen. Want leven is groei en we hebben recht op een eigen leven. Mét of zonder hulp, liefst zonder, maar kan het echt niet anders dan mét.

Meer informatie Philadelphia Hoornse Zoom

 

Wat zoekt de locatie?

  • Het uitvoeren van activiteiten binnen en buitenhuis voor de Hoornse Zoom
  • Inspelen op de wensen en behoeften van de bewoners: wandelen, tekenen, spelletjes doen, muziek luisteren/maken, fietsen en winkelen.
  • Meehelpen tijdens de lunch
  • Evt. Met een bewoner mee naar een dokters of een tandartsafspraak

 

Skills

  • Empathisch vermogen
  • Geduld
  • Enthousiasme
  • Initiatiefrijk
  • Samenwerken

 

Aantal uren per week:     6 tot 8 uur
Minimum leeftijd:                17 jaar

 

Terug naar overzicht

 

OVER T4YF

WAT WIL JIJ BEREIKEN MET TIME 4 YOUR FUTURE?

Doe jij mee aan Time 4 Your Future, dan doe je iets goeds voor een ander én voor jezelf. Of je nu meedoet om de regie over je toekomst te pakken, je netwerk te vergroten of omdat je gewoon graag iets doet voor een ander. Jouw inzet en energie heeft een positieve impact. Schrijf je daarom snel in!

MEEDOEN MET T4YF