Pieter van Foreest

Zorg, hulp en advies afgestemd op uw situatie. Dat is ons uitgangspunt. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen.

Wanneer een cliënt als gevolg van dementie niet meer in staat is om geheel of gedeeltelijk voor zichzelf te zorgen, dan kan de cliënt binnen de beschermde omgeving van één van de woongroepen wonen. De cliënt heeft een eigen woon/zitkamer en daarnaast is er een gezellige huiskamer met leefkeuken waar het gezellig vertoeven is. De zorg wordt geboden volgens het concept kleinschalig wonen.

Meer informatie

 

Locatie Veenhage

Op iedere locatie van Pieter van Foreest worden activiteiten georganiseerd voor bewoners, dus ook op Veenhage. Veenhage is een woonzorgcentrum in Nootdorp. Activiteiten worden georganiseerd op de huiskamers, maar ook in de grote recreatiezaal en buitenshuis. Bij het activiteitenaanbod wordt uitgegaan van de wensen en de interesses van de bewoners.

Wat zoekt de locatie?

1) Opzetten en uitvoeren van activiteiten binnen- en buitenshuis voor de bewoners van de verpleegafdelingen.
2) Inspelen op de wensen en behoeften van de bewoners: wandelen, tekenen, spelletjes doen, muziek luisteren/maken, fietsen, winkelen.
3) Meehelpen op de huiskamers tijdens het ontbijt en/of de lunch.

 

Skills

De T4YF-deelnemers moeten aan de volgende skills voldoen of bereid zijn om aan te werken:

  • Empathisch vermogen
  • Geduld
  • Enthousiasme
  • Initiatiefrijk
  • Samenwerken

 

Aantal uren per week

4 tot 12 uur per week. In overleg met elkaar hoe we dit indelen.

Minimum leeftijd

16 jaar

Terug naar overzicht

OVER T4YF

WAT WIL JIJ BEREIKEN MET TIME 4 YOUR FUTURE?

Doe jij mee aan Time 4 Your Future, dan doe je iets goeds voor een ander én voor jezelf. Of je nu meedoet om de regie over je toekomst te pakken, je netwerk te vergroten of omdat je gewoon graag iets doet voor een ander. Jouw inzet en energie heeft een positieve impact. Schrijf je daarom snel in!

MEEDOEN MET T4YF