Werkse

Werkse! begeleidt Delftenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Dat doen we elke dag, al ruim 90 jaar. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een baan het verschil maakt!

 

Werkse! heeft de volgende doeplek voor ogen, namelijk: Een PC maatje

PCmaatje

Tijdens de training PC Basisvaardigheden helpt het maatje de trainer met de praktische uitvoer van de lesstof. Tijdens de les komen alle basiszaken aan de orde betreffende; de pc, het internet, OFFICE, Tablet en veilig online. Het maatje assisteert op individuele basis de cursist tijdens de les. Laptops worden beschikbaar gesteld vanuit Werkse! of deze worden zelf meegebracht.
Naast het assisteren tijdens de les, zijn er ook voorbereidende zaken zodat de cursist direct aan de slag kan. Ook bij deze taken wordt de inzet van het maatje verwacht.

Meer informatie

 

Skills

De T4YF-deelnemers moeten aan de volgende skills voldoen of bereid zijn om aan te werken:

  • Proactief zijn;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Geduld hebben;
  • Sociale en basis PC vaardigheden bezitten.

 

Aantal uren per week

4 tot 8 uur per week per deelnemer.

Minimum leeftijd

N.v.t.

Terug naar overzicht

OVER T4YF

WAT WIL JIJ BEREIKEN MET TIME 4 YOUR FUTURE?

Doe jij mee aan Time 4 Your Future, dan doe je iets goeds voor een ander én voor jezelf. Of je nu meedoet om de regie over je toekomst te pakken, je netwerk te vergroten of omdat je gewoon graag iets doet voor een ander. Jouw inzet en energie heeft een positieve impact. Schrijf je daarom snel in!

MEEDOEN MET T4YF