Manage jouw project met de T4YF App

De App van Time 4 Your Future is de handige tool waarin je jouw project perfect kunt bijhouden én organiseren. Alle handige tools en functies heb je zo op één plek. De app is GRATIS te downloaden:

 

ZOEK EN BOEK TRAININGEN

De App bevat een overzicht van de skills trainingen die je kunt volgen om jouw talenten verder te ontwikkelen. Je kunt deze trainingen direct in de App boeken. In de agendafunctie kun je zien en vastleggen wanneer jouw T4YF afspraken en de trainingen die je wilt volgen gepland staan. Doordat je vooraf automatisch een melding krijgt, vergeet je niets.

REGISTREER SNEL EN EENVOUDIG JE UREN

In de urenregistratie kun je alle uren die je op jouw MDT locatie maakt registreren en bijhouden. Zo zie je precies wat je gedaan hebt en kun je op elk moment kijken hoe ver je bent. Doordat alle trainingen en uren in de App vastgelegd worden, heb je altijd een actueel overzicht van jouw voortgang.

OVERLEG MET JE BEGELEIDER

Heb je een vraag of een probleem, dan kun je via de App direct communiceren met jouw T4YF begeleider. Zo blijf je eenvoudig in contact en kun je met al je vragen terecht. En ben je benieuwd hoe het MDT traject van andere jongeren eruit ziet? In de App vind je leuke VLOGS van andere deelnemers.

Kortom, alle functies en tools die jij tijdens je traject nodig hebt in één handige T4YF app.

Download GRATIS de T4YF app: