Hoe ziet jouw TRAJECT eruit?

Time 4 Your Future staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Waar en hoe je dat doet, bepaal je helemaal zelf. Wij helpen je door samen goed te kijken naar wat jij wil en waar jij denkt je het beste te kunnen ontwikkelen maar ook waar jij impact kunt maken. Tijdens onze workshops en persoonlijke gesprekken ga je hiermee aan de slag. Heb je hulp nodig bij het bedenken van een project of om een geschikte organisatie te vinden of misschien wel om een maatschappelijk thema te vinden om impact te kunnen maken? Wij gaan je hierbij helpen! Nieuwsgierig hoe een traject eruit kan zien?

Lees dan verder

Jouw T4YF-TRAJECT
in 8 stappen

Intake

Na jouw aanmelding plannen we een intake. Daar ontmoet je jouw persoonlijke begeleider van T4YF. Samen onderzoeken jullie jouw talenten, interesses en ideeën over het project dat je wil gaan doen. Heb je nog geen idee wat bij je past? Geen probleem! Jouw begeleider helpt jou om dat te ontdekken.

Training

Voordat je van start gaat bij je MDT-doeplek volg je drie praktijkgerichte trainingen waarmee je kunt werken aan jouw skills. Voorbeelden hiervan zijn: leren plannen, samenwerken, jezelf presenteren. Skills die niet alleen nu van pas komen, maar ook in de toekomst.

Matching

Wij koppelen jou aan een organisatie die perfect bij je past. Bijvoorbeeld in de zorg, media, techniek, sport, natuur of welzijn. Of in een andere sector waar je graag aan de slag wil gaan. Het aanbod is enorm. We zoeken een project waarin jouw talenten tot hun recht komen en waar jij enthousiast van wordt.

Praktijk

Het is zover. Je gaat aan de slag bij jouw organisatie. Met ondersteuning van de professionals op de werkvloer werk je aan jouw eigen project. Via de app hou je eenvoudig de voortgang bij. Heb je vragen? Jouw persoonlijk begeleider staat voor je klaar.

Check-in

Halverwege het traject heb je een check-in met je T4YF begeleider. Je kunt vertellen hoe het gaat maar ook of je ergens tegenaan loopt. Ook krijg je de kans om zelf extra trainingen te kiezen die je wil volgen.

Praktijk

Je werkt verder aan je project. Die extra trainingen komen nu goed van pas. Je gaat steeds zelfstandiger werken, krijgt meer zelfvertrouwen en ontdekt hoe je jouw talenten kunt inzetten in de praktijk. Wedden dat je project een succes wordt?

 

Jongeren ontmoeting

Na afloop organiseert T4YF een beurs voor jongeren, bedrijven en andere betrokkenen. Hier kun jij je ervaringen delen. Anderen kunnen leren van jouw project en wie weet ben je een inspiratiebron voor bedrijven. Misschien levert het je zelfs een baan op?

Afsluiting & Certificaatuitreiking

Aan het einde komen alle deelnemers bij elkaar en ontvang je jouw officiële MDT-certificaat. Dit staat erg goed op jouw CV. Je ontvangt na afloop ook een vergoeding van €200,- op jouw rekening.

Gefeliciteerd, je hebt het gedaan!