Wat levert T4YF jou op?

Met een T4YF-traject doe je iets goeds voor een ander en maak je impact. Maar het levert jou ook veel op. Je gaat aan de slag met jouw eigen ontwikkeling, vergroot jouw eigen netwerk, maakt nieuwe vrienden en je krijgt een officieel MDT-certificaat die je goed kunt inzetten op jouw CV. Als kers op de taart ontvang je ook nog eens €200,- ter vergoeding.

CERTIFICAAT

HET MDT-CERTIFICAAT

De projecten bij T4YF zijn MDT-opdrachten. MDT staat voor Maatschappelijke Diensttijd. Met MDT maak je positieve impact op je eigen omgeving, met een project dat je zelf kiest. Na afloop van je T4YF-project ontvang je het officiële MDT-certificaat. Hiermee laat je jouw toekomstige werkgever(s) jouw extra inzet en ervaring zien. Dat staat goed op je CV.

VERGOEDING

NA AFRONDING ONTVANG JE €200,-

Jouw Time 4 Your Future project doe je vrijwillig. Dit betekent dat je hiervoor dus geen salaris ontvangt. Maar als bedankje voor je inzet krijg je wel een mooie vergoeding.

Na afronding ontvang je een financiële vergoeding van €200,-.

 

IMPACT

JE MAAKT IMPACT OP DE SAMENLEVING

Met jouw project maak je impact. Je gebruikt je talenten om iets positiefs te doen in je eigen omgeving. Want de samenleving is niet iets wat om jou heen gebeurt: jij staat er middenin. De samenleving maak je zelf. Time 4 Your Future geeft jou de unieke kans om echt verschil te maken, op de manier die jij bepaalt.

WERKERVARING

JE DOET
WERKERVARING OP

Met een T4YF-project doe je waardevolle werkervaring op. Ga je solliciteren voor een baan of opleiding? Met jouw T4YF-project laat je zien dat jij weet waar je talenten liggen én dat je deze kunt inzetten in de praktijk. En je bewijst dat jij een echte doorzetter bent. Wedden dat ze jou aannemen?

PERSPECTIEF

PERSPECTIEF OP JE TOEKOMST

Weet jij nog niet welke vervolgopleiding of baan je wil gaan doen? T4YF helpt jou ontdekken wat bij je past. Of misschien heb je een droombaan en wil je kijken of die sector in de praktijk bij je past. Via een T4FY-project kom je erachter.

NETWERK

VERGROOT JE NETWERK

Een sterk sociaal netwerk helpt jou in je ontwikkeling en carrière. Hoe meer mensen je kent, hoe meer mensen bij wie je advies kunt vragen, die jou kunnen tippen over een leuke baan, of die jou kunnen helpen bij toekomstige projecten.

OVER T4YF

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Wil jij deelnemen met een groep jongeren, ben je een school en zou je meer willen weten over wat wij voor jouw school kunnen betekenen of ben je misschien een organisatie die wilt bijdragen aan de ontwikkeling van de jongeren neem dan contact met ons op via info@time4yourfuture.nl.