Over T4YF

Via Time 4 Your Future (T4YF) kun jij je jezelf ontwikkelen, je talenten ontdekken en iets goeds doen voor een ander. We bieden drie verschillende trajecten aan, namelijk vrijwilligerswerk, actie-onderzoek en projecten. Je kunt het traject alleen doen of met anderen samen.

Jij bepaalt.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

MET TIME 4 YOUR FUTURE ONTWIKKEL JE JEZELF

T4YF is een uniek project waarbij jij de kans krijgt om aan jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen te werken, deze in te zetten in de praktijk én daardoor jezelf verder te ontwikkelen. Samen met de door jou gekozen coach bepaal je wat er in jouw T4YF-traject centraal staat. Wil je echt out-of-the-box gaan of wil je het dichter bij jezelf houden? We gaan samen met jou aan de slag om het beste traject neer te zetten dat past bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

T4YF

T4YF: op weg naar jouw toekomst

Ben je tussen de 12 en 30 jaar, klaar om je in te zetten voor een ander en bereid om een uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij er voor jou! Bij T4YF helpen we je met jouw traject. Jij brengt de motivatie en het talent mee en wij bieden de juiste training en begeleiding. Samen bekijken we welke kwaliteiten jij verder wilt ontwikkelen. Ook gaan we met jou aan de slag om valkuilen te leren herkennen en daarop in te spelen.

 

 

Tijdens ons traject heb je een persoonlijke coach, volg je minimaal drie workshops en zet je jezelf voor minimaal 80 uur in. Met onze app regel je bovendien eenvoudig zelf je afspraken, workshops en houd je zicht op jouw voortgang.

Met onze app regel je bovendien eenvoudig zelf je afspraken, workshops en houd je zicht op je voortgang. Handig!

Download de app:

 

 

Talent

Welk talent ga jij ontwikkelen?

Time 4 Your Future is een uniek project waarbij jij de kans krijgt om jouw talent in de praktijk in te zetten én verder te ontwikkelen. Jij bepaalt dus zelf welke talenten er in jouw T4YF project centraal staan. Om die talenten in de praktijk te brengen zoeken we samen met jou een organisatie die past bij jou en jouw interesses. Bij deze organisatie zet je jouw skills in en word je door vakmensen begeleid om het beste uit jezelf te halen. Zo ontwikkel je talenten die écht aansluiten op de praktijk en bereid jij jezelf voor op jouw toekomst.