Over T4YF

Via Time 4 Your Future kun jij je jezelf ontwikkelen, je talenten ontdekken en iets goeds doen voor een ander. Tijdens jouw traject kun je aan de slag met een opdracht bij één van onze MDT-doeplekken of ga je aan de slag met jouw eigen idee. Wil je kickboks-les geven aan kinderen? Een buurthuis bouwen? Een campagne over klimaatverandering organiseren?

Jij bepaalt.

TALENTONTWIKKELING

MET TIME 4 YOUR FUTURE ONTWIKKEL JE JOUW TALENT.

T4YF is een uniek project waarbij jij de kans krijgt om jouw talent in de praktijk in te zetten én verder te ontwikkelen. Jij bepaalt dus zelf welke talenten er in jouw T4YF project centraal staan. Om die talenten in de praktijk te brengen zoeken we een organisatie die past bij jou en je interesses. Op die locatie zet je jouw skills in en word je door vakmensen begeleid om het beste uit jezelf te halen. Zo ontwikkel je talenten die écht aansluiten op de praktijk en bereid jij jezelf voor op jouw toekomst.

Plan een intake

T4YF

T4YF: op weg naar jouw toekomst

Ben je tussen de 14 en 27 jaar, klaar om jouw talenten te ontdekken en bereid om een uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij er voor jou! Bij Time 4 Your Future helpen we je met jouw Maatschappelijke Diensttijd traject. Jij brengt de motivatie en het talent mee en wij bieden de juiste training en begeleiding. Samen bekijken we welke

skills jij al hebt en verder wil ontwikkelen maar ook welke skills je nog niet goed beheerst maar wel wil ontwikkelen. Deze skills gaan we trainen en daarna zoeken we samen naar de juiste organisatie om jouw skills in praktijk te brengen. Tijdens dit traject heb je een persoonlijke coach, volg je minimaal drie skills trainingen om jou voor te bereiden op de praktijk én op jouw toekomst.

Met onze app regel je bovendien eenvoudig zelf je afspraken, trainingen en hou je zicht op je voortgang. Handig!

Download de app:

 

 

Talent

Welk talent ga jij ontwikkelen?

Time 4 Your Future is een uniek project waarbij jij de kans krijgt om jouw talent in de praktijk in te zetten én verder te ontwikkelen. Jij bepaalt dus zelf welke talenten er in jouw T4YF project centraal staan. Om die talenten in de praktijk te brengen zoeken we samen met jou een organisatie die past bij jou en jouw interesses. Bij deze organisatie zet je jouw skills in en word je door vakmensen begeleid om het beste uit jezelf te halen. Zo ontwikkel je talenten die écht aansluiten op de praktijk en bereid jij jezelf voor op jouw toekomst.

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers
Time 4 Your Future

Time 4 Your Future is ontstaan vanuit een samenwerking tussen vijf organisaties. Deze organisaties werken dagelijks nauw samen om het programma te blijven door ontwikkelen.

PAK DIE KANS EN
MELD JE DIRECT AAN!

Meedoen aan Time 4 Your Future betekent jezelf leren kennen, talenten ontwikkelen, mensen ontmoeten, ervaringen delen maar ook nieuwe dingen leren. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Zet jouw talenten aan het werk en schrijf je vandaag nog in!

aanmelden