Over T4YF

Als jij start met Time 4 Your Future, wordt je gekoppeld aan een coach. Dit wordt jouw persoonlijke begeleider tijdens je traject. Heb je een vraag of een probleem, dan kun je via de App ook direct communiceren met jouw T4YF begeleider. Zo blijf je eenvoudig in contact en kun je met al je vragen terecht. Benieuwd welke coaches er voor jou klaar staan?

De coaches stellen zich graag aan je voor.

Ron Rietkerken

Functie / rol bij T4YF

Projectleider en jongerencoach.

Werkzaamheden bij T4YF

Dagelijkse projectleiding en coach van T4YF-deelnemers

Mijn competenties

Doorzettingsvermogen, creatief, enthousiast, nieuwsgierig en ontwikkelingsgericht.

Mijn Quote

Doe wat je leuk vindt, intrinsieke motivatie brengt je verder!

Ik wil bij T4YF…

Jongeren helpen hun talenten te ontdekken en het gevoel laten ervaren hoe top het is om iets voor een ander te kunnen betekenen.

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Met een positieve instelling te kijken naar ontwikkelkansen en deze geamenlijk aan te pakken waarbij de deelnemer zelf de regisseur is van zijn talentontwikkeling.

Ik wil T4YF-doe plekken helpen door…

Als adviseur op te treden hoe jongeren een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij waarbij hun eigen talentontwikkeling niet over het hoofd wordt gezien.

Iets meer over mij…

Na mijn studies heb ik geprobeerd een betaalde baan te zoeken en helaas verliep dat niet echt soepel. Ik werd geattendeerd op een baan bij de Landmacht om daar meer ervaringen op te doen. Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij het Korps Commando Troepen heb ik een belangrijke stap gemaakt richting het sociaal domein. Ik merkte dat ik iets voor een ander wilde gaan doen door alle ervaringen die ik heb opgedaan. Ik ben toen gaan werken voor een brede welzijnsorganisatie. Tot op heden werk ik nog steeds met plezier en passie in het sociaal domein. Ik ben trots op het werk dat mag ik doen. Daarnaast run ik mijn eigen bedrijf en richt ik mij op talentontwikkeling in een hele brede zin van arbeids(re)integratie, (top)sportstimulering, loopbaanontwikkeling en wil ik maatschappelijke impact maken door binnen het sociaal domein als adviseur mijn steentje bij te dragen.

Jacco Lansbergen

Functie/ rol bij T4YF

Projectbegeleider, trainer en coach

Werkzaamheden T4YF

Dagelijkse begeleiding van project, uitschrijven en geven van trainingen en coachen van T4YF-deelnemers

Mijn competenties

Teamspeler, ontwikkelingsgericht, energiek, verbanden leggen, innoveren.

Mijn quote

Je kunt zelf al heel ver komen, maar met samenwerken kom je altijd net een stapje verder.

Ik wil bij T4YF…

Jongeren ondersteunen in hun zoektocht naar en het ontwikkelen van hun skills en de jongeren deze skills in te laten zetten om een ander weer te kunnen helpen.

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Vertrouwen te geven om hun eigen kennis en kunde te herkennen en vooral ook in te zetten.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Te blijven focussen op een goede match tussen deelnemers en doe-plekken. Het moet uiteindelijk een win-win situatie worden waarbij zowel de deelnemers als de doe-plekken er beter van worden en blijven door ontwikkelen.

Iets meer over mij…

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de sportsector waar ontwikkeling een belangrijke pijler is. Ontwikkeling heeft altijd al een belangrijk onderdeel uitgemaakt van mijn leven omdat ik continue bezig ben met zowel mijn eigen ontwikkeling maar ook die van een ander zoals collega’s en sportende kinderen. Ik ben ruim 15 jaar jeugdvoetbaltrainer waar ik minimaal drie keer per week kinderen train. Dit is niet alleen op sportief vlak maar ook op mentaal vlak, want je moet vooral dingen leuk vinden die je doet: intrinsieke motivatie is de fundering van ontwikkeling.

Monique van Slobbe

Functie / rol

Docent aan de opleiding maatschappelijke zorg en Stage-contactpersoon voor het stagebureau van ROC Mondriaan.

Werkzaamheden

Lesgeven, projecten aansturen, stagematching, geven van trainingen en coachen van T4YF-deelnemers.

Mijn competenties

Spontaan, enthousiast, geïnteresseerd, direct, actief en verbindend.

Mijn quote

Wat je geeft dat krijg je terug!

Ik wil bij T4YF…

Verbinding leggen tussen jongeren en vrijwilligerswerk.

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Met een positieve instelling te kijken naar wat er allemaal mogelijk is.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Verbinding te leggen tussen werkveld en de jongeren. In een toekomst hebben wij elkaar nodig om verder te komen.

Iets meer over mij…

Na mijn opleiding aan het Hbo in Utrecht heb ik trainingen gegeven aan de ziekenhuizen van Drechtsteden. Na een fusie kwam ik binnen het mbo en het ROC terecht. Vanuit het domein “zorg” ben ik uiteindelijk overgestapt naar het domein “welzijn”.
Naast het lesgeven aan het ROC was ik ook tennistrainster bij een vereniging in Delft. De combinatie van sport- en theorie-onderwijs sprak mij erg aan.
Momenteel geef ik les aan ROC Mondriaan aan de opleiding maatschappelijke zorg. Binnen dit onderwijs werk ik samen met het werkveld aan projectgericht onderwijs.

Jeanne Abdulla

Functie / rol bij T4YF

Adviseur / trainer / coach.

Werkzaamheden

Vanuit HSC werk ik aan programma’s in Nederland en het Midden Oosten, om ervoor te zorgen dat jongeren en burgers met overheid in gesprek kunnen gaan over datgene wat er in hun buurten beter kan. Binnen die programma’s krijgen vooral jongeren de ruimte om zelf in hun wijken aan de slag te gaan met initiatieven die de leefbaarheid vergroten.

Mijn competenties

Out-of-the-box denken, innovatie, empathisch luisteren en samenwerken.

Mijn quote

“Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.” Albert Einstein

Ik wil bij T4YF…

Jongeren de ruimte bieden om hun talenten te ontdekken en/of ten volste in te zetten voor anderen in de samenleving.

Ik wil graag T4YF deelnemers helpen door…

Trainingen en bijeenkomsten te organiseren waarin onderling veel geleerd wordt.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Zelf een voorbeeld doe plek te creëren en (potentiële) T4YF doe plekken te enthousiasmeren te werken met T4YF-jongeren

Iets meer over mij…

Mijn vader komt uit Irak en mijn moeder uit het Verenigd Koninkrijk en zelf ben ik met een Nederlander getrouwd. Verder ben ik moeder van een zoon die momenteel een MBO opleiding volgt. Ik haal inspiratie uit het begeleiden van creatieve groepsbijeenkomsten, omdat ik geloof in de kracht van samenwerken om tot innovatieve ideeën te komen.

Siebrich Visser

Functie / rol

Programmamedewerker en trainer / coach

Werkzaamheden

Vanuit HSC werk ik met jongeren in Nederland en in het buitenland, als trainer/ facilitator en project coördinator. In verschillende projecten gaan jongeren de samenwerking met anderen aan om een steentje bij te dragen en situaties waar zij zich zorgen over maken te verbeteren. Het gesprek onderling leidt vaak tot nieuwe inzichten. Dat vind ik één van de leukste onderdelen van mijn werk.

Mijn competenties

Open-minded, sociaal, luisteren, oprecht.

Mijn quote

“Never doubt that a small group of thoughtful, committed, citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.” (Margaret Mead)

Ik wil bij T4YF…

Met elkaar de ruimte creëren voor jongeren om zelf aan de slag te gaan om een ander te helpen en daarbij hun capaciteiten verder ontdekken en ontwikkelen.

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Door naar hen te luisteren; wat heb je nodig om een volgende stap te zetten? Jongeren hun eigen capaciteiten aanspreken. Daarnaast: ruimte geven aan onderling leren tussen deelnemers.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Meedenken over de mogelijkheden bij organisaties die interessant zijn voor de deelnemer en de organisatie.

Iets meer over mij…

Zelf groeide ik op in Zwolle, en studeerde in Utrecht en Engeland. Thema’s in mijn studies waren verhoudingen in de samenleving, mensenrechten en diversiteit. Ik herinner me dat ik dit erg interessant vond, maar me ook vaak af vroeg; ‘hoe werkt dit nu in de praktijk’. Ik vind het heel leuk om nu in de praktijk bij HSC te werken met jonge mensen die middenin de samenleving staan. Ik leer veel van hen en vind het bijzonder hoe zij zich inzetten voor een ander, in hun wijk, dorp, of stad.
Tegenwoordig woon ik met mijn vriend en zoontje van 1,5 in Den Haag. Ik hou er van om etentjes te organiseren met vrienden.

Ron Pieper

Functie / rol

Jongerencoach en adviseur bij T4YF.

Werkzaamheden

Dagelijkse projectondersteuning en coach van T4YF-deelnemers.

Mijn competenties

Creatief, betrouwbaar, enthousiast, nieuwsgierig, ontwikkelingsgericht en goed met mijn handen.

Mijn quote

Waarom wachten tot morgen als het ook vandaag kan!

Ik wil bij T4YF…

Jongeren helpen hun talenten te ontdekken en het gevoel laten ervaren hoe top het is om iets voor een ander te kunnen betekenen. Lekker samen aan de slag!

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Met een positieve instelling te kijken naar ontwikkelkansen en deze gezamenlijk aan te pakken waarbij de deelnemer zelf de regisseur is van zijn talentontwikkeling.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Als coach en adviseur op te treden hoe jongeren een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij waarbij hun eigen talentontwikkeling niet over het hoofd wordt gezien. Ik heb veel levenservaring en ben zelf als vrijwilliger bij veel maatschappelijke initiatieven als coach betrokken geweest

Iets meer over mij…

Ik heb ruim 20 jaar geleden door een verkeersongeval (noodgedwongen) de keuze moeten maken om van beroep te gaan switchen. Het zware werk dat ik deed paste niet meer bij mijn fysieke gesteldheid. Ik heb een hele bewuste keuze gemaakt door mij te gaan inzetten in het sociaal domein. Via leermeester en beheerder ben ik doorgegroeid tot jongerencoach. Ik doe dit werk nu al ruim 15 jaar met zeer veel plezier. Iedere dag is anders en leerzaam in dit werkveld. Ik ben er altijd voor ‘mijn’ jongeren om samen aan de slag te gaan. Mijn hobby’s zijn motor rijden, vissen, houtbewerking, dingen maken en genieten!