Over T4YF

Als jij start met Time 4 Your Future, wordt je gekoppeld aan een coach. Dit wordt jouw persoonlijke begeleider tijdens je traject. Heb je een vraag of een probleem, dan kun je via de App ook direct communiceren met jouw T4YF begeleider. Zo blijf je eenvoudig in contact en kun je met al je vragen terecht. Benieuwd welke coaches er voor jou klaar staan?

De coaches stellen zich graag aan je voor.

Ron Rietkerken

Functie / rol bij T4YF

Projectleider en jongerencoach.

Werkzaamheden bij T4YF

Dagelijkse projectleiding en coach van T4YF-deelnemers

Mijn competenties

Doorzettingsvermogen, creatief, enthousiast, nieuwsgierig en ontwikkelingsgericht.

Mijn Quote

Doe wat je leuk vindt, intrinsieke motivatie brengt je verder!

Ik wil bij T4YF…

Jongeren helpen hun talenten te ontdekken en het gevoel laten ervaren hoe top het is om iets voor een ander te kunnen betekenen.

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Met een positieve instelling te kijken naar ontwikkelkansen en deze geamenlijk aan te pakken waarbij de deelnemer zelf de regisseur is van zijn talentontwikkeling.

Ik wil T4YF-doe plekken helpen door…

Als adviseur op te treden hoe jongeren een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij waarbij hun eigen talentontwikkeling niet over het hoofd wordt gezien.

Iets meer over mij…

Na mijn studies heb ik geprobeerd een betaalde baan te zoeken en helaas verliep dat niet echt soepel. Ik werd geattendeerd op een baan bij de Landmacht om daar meer ervaringen op te doen. Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij het Korps Commando Troepen heb ik een belangrijke stap gemaakt richting het sociaal domein. Ik merkte dat ik iets voor een ander wilde gaan doen door alle ervaringen die ik heb opgedaan. Ik ben toen gaan werken voor een brede welzijnsorganisatie. Tot op heden werk ik nog steeds met plezier en passie in het sociaal domein. Ik ben trots op het werk dat mag ik doen. Daarnaast run ik mijn eigen bedrijf en richt ik mij op talentontwikkeling in een hele brede zin van arbeids(re)integratie, (top)sportstimulering, loopbaanontwikkeling en wil ik maatschappelijke impact maken door binnen het sociaal domein als adviseur mijn steentje bij te dragen.

Jacco Lansbergen

Functie/ rol bij T4YF

Projectbegeleider, trainer en coach

Werkzaamheden T4YF

Dagelijkse begeleiding van project, uitschrijven en geven van trainingen en coachen van T4YF-deelnemers

Mijn competenties

Teamspeler, ontwikkelingsgericht, energiek, verbanden leggen, innoveren.

Mijn quote

Je kunt zelf al heel ver komen, maar met samenwerken kom je altijd net een stapje verder.

Ik wil bij T4YF…

Jongeren ondersteunen in hun zoektocht naar en het ontwikkelen van hun skills en de jongeren deze skills in te laten zetten om een ander weer te kunnen helpen.

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Vertrouwen te geven om hun eigen kennis en kunde te herkennen en vooral ook in te zetten.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Te blijven focussen op een goede match tussen deelnemers en doe-plekken. Het moet uiteindelijk een win-win situatie worden waarbij zowel de deelnemers als de doe-plekken er beter van worden en blijven door ontwikkelen.

Iets meer over mij…

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de sportsector waar ontwikkeling een belangrijke pijler is. Ontwikkeling heeft altijd al een belangrijk onderdeel uitgemaakt van mijn leven omdat ik continue bezig ben met zowel mijn eigen ontwikkeling maar ook die van een ander zoals collega’s en sportende kinderen. Ik ben ruim 15 jaar jeugdvoetbaltrainer waar ik minimaal drie keer per week kinderen train. Dit is niet alleen op sportief vlak maar ook op mentaal vlak, want je moet vooral dingen leuk vinden die je doet: intrinsieke motivatie is de fundering van ontwikkeling.

Monique van Slobbe

Functie / rol

Docent aan de opleiding maatschappelijke zorg en Stage-contactpersoon voor het stagebureau van ROC Mondriaan.

Werkzaamheden

Lesgeven, projecten aansturen, stagematching, geven van trainingen en coachen van T4YF-deelnemers.

Mijn competenties

Spontaan, enthousiast, geïnteresseerd, direct, actief en verbindend.

Mijn quote

Wat je geeft dat krijg je terug!

Ik wil bij T4YF…

Verbinding leggen tussen jongeren en vrijwilligerswerk.

Ik wil graag T4YF-deelnemers helpen door…

Met een positieve instelling te kijken naar wat er allemaal mogelijk is.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Verbinding te leggen tussen werkveld en de jongeren. In een toekomst hebben wij elkaar nodig om verder te komen.

Iets meer over mij…

Na mijn opleiding aan het Hbo in Utrecht heb ik trainingen gegeven aan de ziekenhuizen van Drechtsteden. Na een fusie kwam ik binnen het mbo en het ROC terecht. Vanuit het domein “zorg” ben ik uiteindelijk overgestapt naar het domein “welzijn”.
Naast het lesgeven aan het ROC was ik ook tennistrainster bij een vereniging in Delft. De combinatie van sport- en theorie-onderwijs sprak mij erg aan.
Momenteel geef ik les aan ROC Mondriaan aan de opleiding maatschappelijke zorg. Binnen dit onderwijs werk ik samen met het werkveld aan projectgericht onderwijs.

Lyona Rikkerink

Functie / rol bij T4YF

Projectbegeleider

Werkzaamheden

Het begeleiden van projecten, het maken en geven van workshops en trainingen en het coachen van T4YF-deelnemers.

Mijn competenties

Verbinder, creatief, empathisch, ontwikkelingsgericht, doorzetter.

Mijn quote

“Wees jezelf en benut datgene wat jou speciaal maakt!”

Ik wil bij T4YF…

Helpen om jongeren in hun kracht te zetten en een bijdrage leveren aan hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Ik wil graag T4YF deelnemers helpen door…

Het gesprek over hun kwaliteiten aan te gaan en door een luisterend oor te bieden.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

De juiste match te maken tussen deelnemer en doe-plek zodat er een fijne samenwerking ontstaat waaruit hopelijk veel moois kan bloeien voor beide partijen.

Iets meer over mij…

Al van jongs af aan ben ik een mensen-mens en heb ik altijd als beroep iets willen doen met mijn doel om mensen te helpen, ik wist alleen nog niet goed in welke vorm. Tijdens mijn opleiding tot Kunstzinnig Therapeut kwam er duidelijk naar voren dat mijn kwaliteiten liggen bij het begeleiden van mensen omdat ik een goede luisteraar ben en doordat de cliënten zich veilig genoeg voelde om mij in vertrouwen te nemen door de rust en warmte die ik uitstraal. Ik kijk altijd naar andermans kwaliteiten en unieke eigenschappen die hen maken tot de persoon die ze zijn. Hiervoor was ik Recruiter bij een groot bedrijf en heb ik veel ervaring opgedaan in het werven en selecteren van kandidaten en was ik verantwoordelijk voor het poolbeheer van 100 medewerkers. Al hoewel ik het prachtig vond om met deze grote pool een band op te bouwen, werd bij mij de behoefte groter om meer de diepte in te duiken met mijn kandidaten en meer ‘op maat’ te gaan begeleiden. Daarnaast wilde ik graag voor bedrijf werken waar ik meer impact zou kunnen maken, vandaar dat ik nu voor T4YF werk. Daarnaast werk ik met ouderen met een beginnende vorm van dementie om te zorgen dat zij zolang mogelijk fijn thuis kunnen blijven wonen.

Jeanne Abdulla

Functie / rol bij T4YF

Adviseur / trainer / coach.

Werkzaamheden

Vanuit HSC werk ik aan programma’s in Nederland en het Midden Oosten, om ervoor te zorgen dat jongeren en burgers met overheid in gesprek kunnen gaan over datgene wat er in hun buurten beter kan. Binnen die programma’s krijgen vooral jongeren de ruimte om zelf in hun wijken aan de slag te gaan met initiatieven die de leefbaarheid vergroten.

Mijn competenties

Out-of-the-box denken, innovatie, empathisch luisteren en samenwerken.

Mijn quote

“Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.” Albert Einstein

Ik wil bij T4YF…

Jongeren de ruimte bieden om hun talenten te ontdekken en/of ten volste in te zetten voor anderen in de samenleving.

Ik wil graag T4YF deelnemers helpen door…

Trainingen en bijeenkomsten te organiseren waarin onderling veel geleerd wordt.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Zelf een voorbeeld doe plek te creëren en (potentiële) T4YF doe plekken te enthousiasmeren te werken met T4YF-jongeren

Iets meer over mij…

Mijn vader komt uit Irak en mijn moeder uit het Verenigd Koninkrijk en zelf ben ik met een Nederlander getrouwd. Verder ben ik moeder van een zoon die momenteel een MBO opleiding volgt. Ik haal inspiratie uit het begeleiden van creatieve groepsbijeenkomsten, omdat ik geloof in de kracht van samenwerken om tot innovatieve ideeën te komen.

Minalè Nouri

Functie / rol bij T4YF

Coach en trainer

Werkzaamheden

Ontwikkelen en geven van workshops, begeleiden van actieonderzoek trajecten, totstandkoming van netwerk evenementen met maatschappelijke organisaties.

Mijn competenties

Flexibiliteit, aandachtig luisteren, verbinding maken, leergierig en nieuwsgierig.

Mijn quote

“Eén kind, één leraar, één pen en één boek kunnen de wereld veranderen.” – Malala Yousafzai

Ik wil bij T4YF…

Jongeren een zelfvertrouwen boost geven en te ervaren hoe waardevol het is om iets positiefs bij te dragen aan de samenleving. Een nieuwe blik aanbieden waarin jongeren gezien worden als waardevol en noodzakelijk onderdeel in alle lagen en onderdelen van de samenleving.

Ik wil graag T4YF deelnemers helpen door…

Ze te inspireren over de diversiteit aan mogelijkheden voor hun toekomst en ruimte te creëren voor het vooropstellen en ontwikkelen van hun eigen kwaliteiten en perspectieven.

Ik wil T4YF- doe plekken helpen door…

Gemotiveerde jongeren te koppelen aan T4YF plekken die een frisse blik en innovatieve ideeën waarderen.

Iets meer over mij…

Recent heb ik mijn internationale master afgerond in internationale veiligheidsstudies. Ik heb mij altijd al willen inzetten voor een inclusievere en rechtvaardigere maatschappij, in Nederland en buitenland, waarin jongeren serieus genomen worden en ruimte krijgen om hun stem te laten horen en inzet te laten meetellen. Ik ben zelf 27 jaar en zet me ook buiten mijn werk als vrijwilliger in voor het bevorderen van vooral de rechten van mensen die gemarginaliseerd zijn in de maatschappij.